Naši prvi koraki|Predstavitev skupine|Gostovanje in tekmovanje v Španiji|Članice
Skupino danes sestavlja 21 članic seniork in 2 skupini podmladka na OŠ Dobova, kjer se kalijo nove članice in delujejo v okviru interesne dejavnosti na OŠ Dobova. Število mažoretk se z leti nenehno povečuje in danes se skupina lahko predstavi s postavnimi dekleti, ki imajo posluh za ritem in občutek za ples. Svoje plesne koreografije redno izpopolnjujejo na večkratnih tedenskih vajah, ki jih predstavljajo na nastopih. Dekleta družita neizmerno veselje do plesa ter želja po nastopih in tekmovanjih. Ples nas zbližuje, nam daje moč in hkrati utrjuje naše prijateljstvo.
Skupaj se lahko pohvalimo z več kot 30-imi nastopi letno, sodelovanjem na tekmovanjih, v oddajah, na pustnih karnevalih in mažoretnih revijah. Z nastopi tako popestrimo razne kulturne večere, dobrodelne koncerte ter svečane proslave.
Mažoretke se poleg delovanja v društvu izobražujejo tudi na mažoretno plesnih seminarjih in delavnicah, kar je zelo pomembno za razvoj in napredek mažoretne dejavnosti. Desetletno ustvarjanje pa vedno prinese tudi izziv, saj izvirnost nastopov dosežemo z vključitvijo rekvizitov, zato seveda ne pozabimo na nastope z dežniki, lepezami in zastavami. Navdušenje polne dvorane pa je zagotovo potrditev dosedanjega dela ter lepa vzpodbuda za nadaljnje ustvarjanje.
Slovensko| Hrvatski| Engslish
Vstopna stran
KD Gasilski pihalni orkester Loče
e-pošta: info@orkester-loce.si
spletna stran: www.orkester-loce.si
Naslov: Loče 21, 8257 Dobova
GSM Orkestra: 031/445-225
Kontakt: Darja Krošelj
GSM: 031/678-213; mail: darja.kroselj@siol.net
Mažoretna skupina
e-pošta: mazoretke.dobova@gmail.com
spletna stran: www.orkester-loce.si
Naslov: Loče 21, 8257 Dobova
 
Kontakt: Maja Frigelj
GSM: 041/387-537